Daka | Lifts

WAVE

Серија Light is life

За сите оние кои сакаат нивниот лифт да биде поразличен од другите, комбинација на боја и светлина што и дава на оваа кабина посебна уникатност.

Основна боја
Бела во комбинација со “INOX” елементи

Под
Високо сјајни гранитни плочки

Држач за раце
“INOX”

Осветлување
Лед технологија со можност за промена на тонот и јачината на боите

RIBBON

Серија Light is life

Комбинација на боја и светлина што и дава на оваа кабина посебна уникатност.

Основна боја
Бела

Под
Високо сјајни гранитни плочки

Држач за раце
“POWDER COATED”

Осветлување
Лед технологија со можност за промена на тонот и јачината на боите

PRESTIGE DELUXE

Серија Light is life

Комбинација на бои во прав од широката палета на бои кои што ги нудиме со најнапредната технологија “POWDER COATED”  и  елементи од “INOX”.

Основна боја
Фарбани панели во црно-бела комбинација

Под
Гранитни плочки во црна боја

Држач за раце
“INOX SUPER MIRROR”
*Опционално: Можност за поставување на ТВ дисплеј

Дополнителна опрема
“LCD DISPLAY” кој е сo можност за емитување на видео или пак да биде со можност за управување преку интернет конекција

MOON

Серија Light is life

Комбинација на бои во прав од широката палета на бои која ја нудиме. Кабина која што овозможува визуелно зголемување на просторот во неа.

Основна боја
“Antracite” со вградена лед технологија на осветлување со можност за промена на бојата со помош на далечински контролер

Втора боја
“Ambre Gold”  лед технологија на осветлување со можност за промена на секундарната боја

Под
Високо сјајни плочки

Држач за раце
“POWDER COATED”

LEAF

Серија Light is life

Комбинација од светлина и боја, со можност за промена по ваша желба.

Основна боја
Бела

Втора боја
Светло Сива

Под
Високо сјајни гранитни плочки

Држач за раце
“INOX”

Осветлување
Лед, со можност за промена на боите и тонот на светлото

BLACK BERRY

Серија Color up your life

Комбинација на бои во прав со панели од “INOX ANTIVANDAL”.

Основна боја
“Anthracite”

Под
Високо сјајни гранитни плочки

Држач за раце
“INOX SUPER MIRROR”

Плафон
“INOX ANTIVANDAL”

СИЛВА ИНОКС

Серија Color up your life

Комбинација на ламинирани панели на ѕидовите со аголни елементи изработени од “INOX”. 

Основна боја
“Applewood Glossy”

Под
PWC

Држач за раце
“INOX MIRROR”

Плафон
“INOX”

COLOUR UP DELUX

Серија Color up your life

Комбинација на бои во прав од широката палета на бои за фарбање  со најнапредната технологија “POWDER COATED” и огледало до половина од висината на кабината. 

Основна боја
Пастелно зелена

Под
“SUPER GRAY”

Држач за раце
“INOX SUPER MIRROR”

Плафон
“INOX SUPER MIRROR”

МАСТЕР

Серија City life

Комбинација на ламинирани панели, стакло и елементи на “INOX MIRROR”. 

Основна боја
Имитација на дрво

Агли
“INOX MIRROR”

Плафон
“INOX MIRROR”

Под
Гранитни Плочки

Држач за раце
“INOX”

ИНТЕРНО

Серија City life

Комбинација на дрвени панели со аголни лајсни “POWDER COATED”.

Основна боја
Светло кафеава

Агли
“POWDER COATED”

Плафон
“POWDER COATED”

Под
Ламинат

Држач за раце
“POWDER COATED”

ПРЕСТИЖ

Серија City life

Комбинација на бои во прав од широката палета на бои кои што ги нудиме со најнапредната технологија “POWDER COATED”  и  елементи од “INOX”. 

Основна боја
Фарбани панели во црно-бела комбинација

Агли
“INOX SUPER MIRROR”

Плафон
“INOX SQUARE”

Под
Гранитни плочки во црна боја

Држач за раце
“INOX SUPER MIRROR”

*Опционално: Можност за поставување на ТВ дисплеј. Дополнителна опрема во оваа лифт кабина: “LCD DISPLAY” кој е сo можност за емитување на видео или пак да биде со можност за управување преку интернет конекција

LUMINOUS

Серија City life

Комбинација која што овозможува високо луксузен сјај со помош на комбинацијата од стаклени панели и елементи на “INOX”.

Основна боја
По избор на нарачателот од широката палета на бои

Агли
“INOX SUPER MIRROR”

Плафон
“INOX SUPER MIRROR”

Под
Гранитни плочки

Држач за раце
“INOX SUPER MIRROR”

ПАНОРАМИК

Серија Pure life

Дизајнот на oвие кабини се изработуваат во согласност со идеите и препораките на нашиот стручен тим и желбите на нарачателот.

Под
Гранитни плочки

Странични ѕидови
“INOX”

Останати спецификации
Во согласност со идеите и препораките на нашиот стручен тим и желбите на нарачателот.

ИНОКС ЕСЕНС

Серија Pure life

Комбинација на разни типови на “INOX” кои што му даваат на самата кабина еден поинаков дизајн.

Странични ѕидови
Комбинација “INOX ANTIVANDAL” со “INOX SUPER MIRROR”

Агли
“INOX SUPER MIRROR”

Плафон
“INOX SUPER MIRROR”

Под
Гранитни плочки

Држач за раце
“INOX”

ИНОКС ЕЛИТ

Серија Pure life

Ова е тип на кабина создадена да ги задоволи и најистанчените вкусови на дизајнерите.

Странични ѕидови
“INOX” тип: 304 во комбинација со вертикални црни плекси дизајн линии

Плафон
“INOX” тип: 304

Под
Високо сјајни гранитни плочки

Држачза рака
“INOX”

*Опционално: Можност за поставување на ТВ дисплеј

ИНОКС ILLUSION

Серија Pure life

За љубителите на хоризонталните линии оваа кабина претставува прав избор.

Странични ѕидови
“INOX” тип:304 во комбинација со хоризонтални црни плекси дизајн линии и огледало во цела висина од кабина.

Плафон
“INOX” тип: 304

Под
Гранитни плочки

Држач за раце
“INOX”

ТОМС COLOR UP

Серија Pure life

Серијата Томс е креирана со комбинирање на квалитет, естетика и едноставност. Овој резултат е доведен до совршеност со користење на пластифицирани колор панели во најразлични бои и дезени комбинирани во единствена хармонија со ламинирани подови.

CEILINGS

Samples

COLOURS COLLECTION

Samples

FLOORS

Samples

WOODEN FACING

Samples

Имате потреба од дополнителни информации или конкретна понуда?