Daka | Lifts

ИЗРАБОТКА

ПРОДАЖБА НА ЛИФТОВИ

Compassion, social return on investment via a global, thought provoking correlation indicating scalable, compelling growth.

СЕРВИСИРАЊЕ

ОДРЖУВАЊЕ И РЕМОНТ

Compassion, social return on investment via a global, thought provoking correlation indicating scalable, compelling growth.

ОДРЖУВАЊЕ

РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

Compassion, social return on investment via a global, thought provoking correlation indicating scalable, compelling growth.

ОБНОВА

РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ЛИФТОВИ

Compassion, social return on investment via a global, thought provoking correlation indicating scalable, compelling growth.

ПЛАНИРАЊЕ

ПРОЕКТИРАЊЕ И МОНТИРАЊЕ

Compassion, social return on investment via a global, thought provoking correlation indicating scalable, compelling growth.

0
Години искуство
0
Клиенти
0
Проекти
0
Сертификати

производство

Compassion, social return on investment via a global, thought provoking correlation indicating scalable, compelling growth compassion, social return on investment via a global. Compassion, social return on investment via a global.

сервисирање

Social return on investment via a global,  thought provoking correlation indicating scalable,  compelling growth compassion, social return on investment via a global.

DAKALIFT е компанија која се занима со производство и сервисирање на системи повеќе од 2 децении

последни проекти
и новости

Кога Вашите соработници за изработка, одржување и сервисирање на лифтовите во вашата компанија се вистински професионалци, немате потреба да се грижите за безбедноста на истите.